Zobrazenie výsledkov 1 až 8 z 8

Téma: Kotúče

Lokalita
    Heľpa
    Moje Suzuki
    SX4 S-Cross AWD , 1,4 Boosterjet

Predvolené Kotúče

V akom stave máte brzdy? Moje sú na odpis. Mám 65 000.Hučia a trasú pri brzdení. Čo by ste odporučili? V bývalom aute som dával ATE kotúč + ATE keramické platničky a bol som spokojný. Aký je presný rozmer kotúčov? SX4 s-cross allgrip 2017.Vďaka.

Predvolené Re: Kotúče

Možno by som dal aj zmerať náboje, či niesú krivé.
    Lebo založíš nové kotúče a bude to robiť zase.
    Mne na oboch swiftoch po 50-70t hádže pri brzdení, cítiť z dialničnej rýchlosti lavá strana.
    Dal som nové kotúče a za chvílu to bolo to isté☹️

Lokalita
    Heľpa
    Moje Suzuki

Tak som vymenil kotúče a platničky ATE/ATE a spokojnosť.Neviem čo je to za materiál čo sa dáva do prvovýroby ale boli zdraté na total. Platničky detto.Zatial mám po probléme.

4. Predvolené Re: Kotúče

Citácia Pôvodne odoslal Patriot Zobraziť príspevok
    V akom stave máte brzdy? Moje sú na odpis. Mám 65 000.Hučia a trasú pri brzdení. Čo by ste odporučili? V bývalom aute som dával ATE kotúč + ATE keramické platničky a bol som spokojný. Aký je presný rozmer kotúčov? SX4 s-cross allgrip 2017.Vďaka.
    Ja som na tom presne rovnako. Suzuki SX4 S-Crosss r.v. 2017, mam 66 tis km a brzdy v kybli, trasu sa, v zakrute skripu, aj ked zatial brzdia dobre, ale bol som v servise a su zrele na vymenu. Na buduci utorok mam termin, tak som zvedavy, kolko tam zas zahucim.....
    Suzuki SX 4 S-Cross 1.4 Booster Jet

Lokalita
    Heľpa
    Moje Suzuki

Citácia Pôvodne odoslal Perca Zobraziť príspevok
    Ja som na tom presne rovnako. Suzuki SX4 S-Crosss r.v. 2017, mam 66 tis km a brzdy v kybli, trasu sa, v zakrute skripu, aj ked zatial brzdia dobre, ale bol som v servise a su zrele na vymenu. Na buduci utorok mam termin, tak som zvedavy, kolko tam zas zahucim.....
    Priprav si 700€ 800€.

Lokalita
    Bratislava
    Moje Suzuki
    Vitara 1,6 I VVT 2WD Premium

Mam 70 000km a zatial bez problémov.Nikdy som to nečistil, nemazal... Objednal som teraz kotuče a platničky ATE, keď pridu ,zhodím koleso, premeriam... nový kotuč 22mm, opotrebený 21. Ak sa to bude blížiť k 21, tak mením, ak bude 21,7, vymenim len platničky a pri 100 000km vymenim kotuče.
    Vitara 1,6 I VVT 2WD Premium
    alarm.ba@gmail.com

Lokalita
    BA
    Moje Suzuki
    Vitara 8/2015 Elegance, 1,6 benzin, 4WD, MT

Tiež mám vyše 70000 a žiadne problémy zatiaľ. Klop, klop, klop

Lokalita
    Dubnica nad Váhom

Ja som menil kotúče teraz pri 88000 platničky mali už len tak 2mm ,kotúče mali okrajove ryhy no mieru ešte mali no aj tak som dal všetko nové od Bosch.
    Škoda 100, 120gls, Octavia super r.v.62, Ignis 1.3 4WD

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky
  •