Ahojte, mám na vás otázku a prosím vás o vašu pomoc s výberom vhodného motora a rady ohľadne modelu, na čo si najviac dať pozor pri kúpe, prípadne ktoré ročníky pozerať (pred od-06 alebo po -08 modernizácii)...
chcem sa vás opýtať aký motor je ideálny do GV-III 5dv. kde sú 2.0, 2.4VVTi benzín a 1.9DDiS s manuálnou prevodovkou (podmienka) vyšlo mi to ako najviac vhodné auto zo všetkých aj iných značiek ktoré sú porovnateľného rozmeru ktoré som pozeral, pretože GV-III ako jediná má aj uzávierku aj redukciu !
Ďakujem každému za postrehy a pomoc s výberom))
SUZUKI Grand Vitara 2.0 TD 64 KW, MT-5 (5 dv., r.v. -00)
Teda sorry - pýtal si sa na iné...
Kolegovia majú také: jeden - benzín 2.0 l a druhý naftu 1.9 l - obaja sú spokojní. Ale 2.4 l benzín nemá nikto v okolí...
Spoľahlivosť (aj v drsnejších terénnych podmienkach) je celkom OK, výkon dostatočný (na dané určenie využitia vozidla).
V každom prípade však počítaj s vyššou spotrebou (cca 8 až 12 l/100 km).
Suzuki Grand Vitara 1.6 VX (3-dverová, r.v. 2003)
To je predsa jedno z hľadiska využitia v teréne...a k motoru teda, že diesel už má DPF a to ma trocha znepokojuje, zas 2.0 benzín nemá dostatok Nm na veľkosť auta si myslím, zas 2.4 je ojedinelú kus a má aj vyššiu cenu a tiež spotrebu(( no a teraz si vyber, najradšej by som benzín 2.0 ale že vraj dosť žerú olej. Dik.
SUZUKI Grand Vitara 2.0 TD 64 KW, MT-5 (5 dv., r.v. -00)
Ono to aj závisí kus od kusa...
Ale áno - píšeš dobre, máš to naštudované..., teraz mať už len šťastnú ruku pri voľbe kúpy konkrétneho auta.![]()
Suzuki Grand Vitara 1.6 VX (3-dverová, r.v. 2003)