Nechapem co je tu za komunita ale stoji za velke h...no. pozeram ze nikoho tu niet iba cumilov ziaden servisak.. no nic..onicom...
Zdravim. Hladam dobreho technika od Suzuki - Presov Koscie Michalovce max..nech ma aj skusenosti s autom Suzuki ze ho pozna..Ak tu taky je nech mi napise do spravy do posty ..budem rad
Nechapem co je tu za komunita ale stoji za velke h...no. pozeram ze nikoho tu niet iba cumilov ziaden servisak.. no nic..onicom...
Vidis tu nejaku odpoved ohladne servisu na celom vlakne ?.... cakal som pomoc.. preto tu leziem... ale nikto sa nenasiel...
sepilko:
1. máš moc velká očekávání. Na takto specifikovaný původní dotaz neznám odpověď. Proto jsem na něj ani nereagoval. A věřím, že i spousta dalších, proč zasírat server odpověďmi, že to nevím?
2. není tu nikdo, kdo je povinen odpovědět na všechny dotazy.
3. počkej si, třeba za den už se někdo objeví, kdo bude znát odpověď.
4. hnusně ses vyjádřil o zdejší komunitě, jsem její součástí, tak si to beru osobně. Sám jsi jedno velké ho(v)no!
Naposledy upravil Mirekdoda; 21-06-2018 o 17:13
1.Dobre ospraveldnujem sa ze som zvolil nehnodny slovnik.bo som iba nastavny ze neviem co s problemom to je cele...ak mas problem s autom je to zle... nevhem to tu riesit...
2.Neber si veci osobne lebo budes mat tazky zivot.
3.Ja viem ze nitko nemusi napisat nic ale riesim tu servis nic konretne fakt neivem o nejak servisaku na uzemi slovenska okrem autorizovaneho servisu a to je bieda..
sepilko:
OK. Zkus popsat, jaký máš problém s autem a o jaké auto jde.
Autorizovany servis je kapitola sama o sebe
Skodovka ma vytacala do nepricetnosti a Honda ma tak nasrala ze som tam prestal chodit ked mala motorka pol roka aj ked mi oznamili ze mi padne zaruka ak si budem servis robit sam
Motorka ma 5 rokov 83 000 km a tvari sa spokojne a to som vyuceny mechanik opravar polnohodparskych strojov a v zivote som ani mechanika nerobil
Mam pocit ze v tych servisoch dnes robi uz aj casnik kuchar
Suzuki mam len od novembra tak sa este velmi neviem vyjadrit dokedy budem chodit na autorizovany servis
Ono to ze sa nikto neozval je mozno aj lepsie ako by sa mal ozvat nejaky kutil s.r.o
Asi by bolo dobre napisat ci zhanas niekoho len na pravidelny servis ako vymena oleja brzd atd. Alebo zhanas niekoho na konkretnu opravu na konkretny model Suzuki
Odoslané z A0001 pomocou Tapatalku
Ahojte hladam Servisneho technika na Suzuky Vitara S rok 2017 bola kupena.. Potrebujem takeho co ma aj skusenosti s tym autom a vie pekne vsetko kontorlovat. Auto je uz po zaruke.. Ak tu niekto taky je nech mi napise na moj mail sepilko@gmail.com
Priatelia nemate tu tabulku co sa ma robit na aute Suzuki Vitara S. Bezin ?..
A neviete o nejakom technikovi ? co vie tie auta robit ?