Zobrazenie výsledkov 1 až 3 z 3

Téma: pukanie v prednej náprave

1. Predvolené pukanie v prednej náprave

čaute všetci. Potrebujem poradiť, už si neviem pomôcť. Myslím že od kedy som menil homo kĺb na ľavom kolese, mi niečo puka v prednej náprave..je to taký zvuk ako keby klopal kov o kov. Robí to pri prejazde nerovnostavi, ale len úplne malými, keď tlmič len rýchlo trochu zasunie.. robí to napr. aj ked idem preradiť z 1 na 2 a pustím plyn. alebo keď cuvam, len so spojkou a auto trochu klope, kedze má málo plynu..v poslednej dobe mi to robí aj náhodne počas jazdy a rozlieha sa to až dozadu.. divné je, že občas to nerobí, hlavne pár minút po štarte.. už som všetko podotahoval, čo som vedel, namazal tiež. môže to byť gulovy čap. ked som ho zasrobovaval, tak som z nebo trochu maziva vytlačil. bol by som vďačný, keby mi pomôžete

Lokalita
    SA
    Moje Suzuki
    Baleno 1,2vvt

Predvolené Re: pukanie v prednej náprave

Citácia Pôvodne odoslal jakuborvisky Zobraziť príspevok
    čaute všetci. Potrebujem poradiť, už si neviem pomôcť. Myslím že od kedy som menil homo kĺb na ľavom kolese, mi niečo puka v prednej náprave..je to taký zvuk ako keby klopal kov o kov. Robí to pri prejazde nerovnostavi, ale len úplne malými, keď tlmič len rýchlo trochu zasunie.. robí to napr. aj ked idem preradiť z 1 na 2 a pustím plyn. alebo keď cuvam, len so spojkou a auto trochu klope, kedze má málo plynu..v poslednej dobe mi to robí aj náhodne počas jazdy a rozlieha sa to až dozadu.. divné je, že občas to nerobí, hlavne pár minút po štarte.. už som všetko podotahoval, čo som vedel, namazal tiež. môže to byť gulovy čap. ked som ho zasrobovaval, tak som z nebo trochu maziva vytlačil. bol by som vďačný, keby mi pomôžete
    Ahoj.Moze to byt hocico. Moze to byt aj homokinetak co si menil, ale myslim ze to bude skor tycka stabilizatora ulozenie alebo kosticky. Skus dat dole jednu tycku a skontroluj klb ci je ok. Nekontroluj to ked to mas namontovane moze ta to zmiast vrchny moze byt ok a spodny rozpadnuty budes to skusat a povies ved je to ok.Ale ked nieco klepoce kov na kov presne ako si popisal bude to urcite to. Snad som pomohol. Cu.

3. Predvolené Re: pukanie v prednej náprave

Vyskúšam to, len teraz nemám na to moc čas a ani moc nechcem s tým moc niečo robiť, vo štvrtok idem na STK. Ale v nedeľu som všetky silentbloky,čapy, tlmiče, proste všetko čo by mohlo klopať nastriekal s WD-čkom..nepomohlo..až na další deň ráno ostal klud. Keď idem v aute sám mi to už nerobí, keď mám spolujazdca tak to puká. to si už vážne neviem vysvetliť

Tagy tejto témy

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky
  •