Kto má vážny záujem o zraz Suzuki.
Nech mi pošle cez správu kontaktné údaje mail,tel.č.
A o termíne a o mieste Vás budem informovať. Prípade že niekto má nápad kde by sa dal zraz uskutočniť a je možnosť ubytovania. Nech mi napíše.
Serva všetkým
Tak ako to bude s tým zrazom išiel by som ČI.......
Kto má vážny záujem o zraz Suzuki.
Nech mi pošle cez správu kontaktné údaje mail,tel.č.
A o termíne a o mieste Vás budem informovať. Prípade že niekto má nápad kde by sa dal zraz uskutočniť a je možnosť ubytovania. Nech mi napíše.
Jazdi tak Aby Tvoj strážny Anjel nemusel pri tebe prekročiť rýchlosť
Lepšie je poldecák s Parkinsonom rozliať , ako s Alzheimerom zabudnúť vypiť.
Ja určite áno a veľmi rád sa pridám
J.H.
Je dovolenkové obdobie a je to ťažké ak nie je jasné miesto a čas. Som človek, pre ktorého slovo chlapa je nad všetkým ostatným, a preto napísať, že prídem nemôžem. Ak by som napísal,že určite prídem ,možno by som sa rozviedol, lebo nechať manželku v Chorvatsku a ísť na stretko ... no možno by som to prežil zavesený za tojáše v prievane.
Na druhej strane ťažko zabezpečíš plac, ak nevieš počet ludí, to mi je tiež jasné.
Vitara 1,6 I VVT 2WD Premium
alarm.ba@gmail.com
Alarm úplne s tebou súhlasím. Preto to plánujem niekedy koncom septembra alebo začiatkom októbra. .Zaťial je ale malý záujem . Prišlo mi len od 4 ľudí správa ktorý by sa chceli zúčastniť. A miesto konania preto zatiaľ neriešim. Ale keď nás bude tak do 10 áut tak to urobíme v Patinciach kde mám možnosť vybaviť na víkend ubytovanie aj velnes.
Ale malé stretko niekedy poobede niekde sa dá urobiť ako naposledy v januári. Len niekde na kludnejšom mieste.
Naposledy upravil J.H; 29-06-2017 o 23:14
Jazdi tak Aby Tvoj strážny Anjel nemusel pri tebe prekročiť rýchlosť
Lepšie je poldecák s Parkinsonom rozliať , ako s Alzheimerom zabudnúť vypiť.
Pokial to je s ubytovanim, tak by som asi nesiel sam.. ale tato mysleinka sa mi paci.