Ja som kupoval disky + zimne pneu..
TPMS pokial su kompatibilne, tak nie je potrebne nic robit. Po par minutach jazdy by sa mali automaticky spojit s riadiacou jednotkou...
U mna to bolo bez problemov.
Zdravím Vitaráci, mam na Vas jednu otazočku. Kupil som si elektrony dokupil som aj TPMS-ka, chcel by som vedieť či snimi musim isť do Suzuki, alebo to vedia niekde v Pneu servise nahodiť, a nakalibrovať, mate stym niekto ksusenosti? Ďakujem![]()
Ja som kupoval disky + zimne pneu..
TPMS pokial su kompatibilne, tak nie je potrebne nic robit. Po par minutach jazdy by sa mali automaticky spojit s riadiacou jednotkou...
U mna to bolo bez problemov.
Predajca uviedol že su kompatibilne, no ale niekde ich namontovať budem musieť isť![]()
Normalne v pneuservise. Nepredpokladam, ze si chces obuvat pneu sam.
Po prezuti nezabudni, ze TPMS zacnu ukazovat az po cca 5-10 min jazde. Cize budes musiet chvilku ist a az potom ked zastanes si mozes pozriet, ti ti ukazuju tlak v pneu.
Naposledy upravil Sanchez; 05-03-2016 o 14:23
Ješte bych doporučil v pneuservisu zmínit kroutící moment, kterým se mají dotáhnout, aby ta těsnící gumička pěkně dolehla a přitom se ventilek neserval. Kupoval jsem je originál v Suzuki a prodejce mi ihned řekl, aniž bych se sám zeptal, jaký má být. Bohužel si to už nepamatuju, ale tuším 8 Nm (stačí tam zavolat). V servisu vytáhli takovou pěknou sadičku nástrčných klíčů a v rukojeti byl displej, který ukazoval krouťák.
Pri objednavani diskov, mi povedali že mam dat typ auta, a k nemu mi dodaju TPMS senzory ktore su s mojim vozidlom kompatibilne.
A jaká byla jejich cena?