Strana 4 z 4 PrváPrvá ... 234
Zobrazenie výsledkov 31 až 36 z 36

Téma: Článok: SuzukiClub.sk je predané

1. Predvolené Re: Článok: SuzukiClub.sk je na predaj

Ahoj lidi,

je to tak, web jsem koupil já. Cokoliv Vás bude zajímat, ptejte se.

Apropo hned bych měl první otázku já - taky se Vám stránky načítají tak strašně pomalu jako mě? To trvá snad několik sekund než se stránky načtou (to je šílený). Že by špatný hosting s přetíženými servery? Každopádně tohle bude hned první věc, co budu zkoušet vyřešit, protože pomalý web = první důvod, proč lidé web opouštějí.

A druhou věc co budu zkoumat je ta chybová hláška nahoře na stránce, ta tam také nevypadá moc dobře "Warning: Declaration of vBCms_Item_Content::setItemId() should be compatible with that of vB_Model::setItemId() in ..../packages/vbcms/item/content.php on line 26"

Jinak máte někdo zkušenosti s provozem fóra vBullentin?

Pavel

Citácia Pôvodne odoslal Mite Zobraziť príspevok
    I když jsem tu nováček, tak se ti pokusím odpovědět.
    V pondělí se tu zaregistroval nový uživatel s nickem "Admin" a má u sebe uvedenou funkci "administrátor" - http://www.suzukiclub.sk/member.php?u=2559
    Tak se zkus zeptat jeho.

Moje Suzuki
    GV 2010 2.4VVT

Predvolené Re: Článok: SuzukiClub.sk je na predaj

Citácia Pôvodne odoslal admin Zobraziť príspevok
    Ahoj lidi,

Apropo hned bych měl první otázku já - taky se Vám stránky načítají tak strašně pomalu jako mě? To trvá snad několik sekund než se stránky načtou (to je šílený). Že by špatný hosting s přetíženými servery? Každopádně tohle bude hned první věc, co budu zkoušet vyřešit, protože pomalý web = první důvod, proč lidé web opouštějí.

A druhou věc co budu zkoumat je ta chybová hláška nahoře na stránce, ta tam také nevypadá moc dobře "Warning: Declaration of vBCms_Item_Content::setItemId() should be compatible with that of vB_Model::setItemId() in ..../packages/vbcms/item/content.php on line 26"

Pavel
    Nazdar Pavel.
    Mne sa nezdá, že by sa tie stránky načítavali nejak pomaly. Poznám aj pomalšie stránky teda
    A mne sa našťastie žiadna chybová hláška nezobrazuje. Kde by ako mala byť?

No a hneď začnem s otázkami: Čo máš v pláne s týmto webom? Kam to chceš smerovať, na čo sa zamerať atď. ? Chystáš aj nejaké dizajnové či jazykové zmeny, alebo iné vychytávky?

Lokalita
    Praha
    Moje Suzuki
    SX4 GL/AC Plus 4x4, 1,6 VVT 88 kW

Ta chybová hláška se mi zobrazuje úplně nahoře na domovské stránce - http://www.suzukiclub.sk/content.php
    Jinak s rychlostí načítání nemám absolutní problém. Taky znám pomalejší stránky.

4. Predvolené

satanokky: zatím se budu nějak seznamovat s tím systémem fóra vBullentin, administrací, atd. Zatím nemám v plánu žádné změny, snad leda ten hosting, aby se web načítal rychleji. Ale koukal jsem třeba, že je k dispozici nová verze vBullentin, tak že by možná stálo za zvážení upgradovat. Desing by neškodilo trocho zmodernizovat, ale jaké možnosti v tomto směru vBullentin umožňuje zatím netuším.

Ať hledám, jak hledám, nemůžu nikde najít, kde se dá zapnout to, aby když někdo sem přidá nějaký komentář, aby mi na email přišlo upozornění? Jde to vůbec?

Lokalita
    Praha
    Moje Suzuki
    SX4 GL/AC Plus 4x4, 1,6 VVT 88 kW

Ať hledám, jak hledám, nemůžu nikde najít, kde se dá zapnout to, aby když někdo sem přidá nějaký komentář, aby mi na email přišlo upozornění? Jde to vůbec?
    Pro nás, běžné uživatele, je to v Panelu uživatelských nastavení - Hlavní nastavení - Standardní režim sledování témat.
    Můžeme dostávat e-maily v případě, když někdo napíše příspěvek do vlákna, které jsme sami založili nebo v něm už reagovali. Ty ale jako admin to nastavení budeš mít určitě rozsáhlejší.

6. Predvolené Re: Článok: SuzukiClub.sk je na predaj

Ahoj lidi,

Pavel
    Pozri nizsie k tej chybe, mas neaktualizovany vBulletin, ak si riesis stranku sam tak skus fixnut aspon to ukazovanie hlasky, ak mas na to nejako cloveka, nech ti pozrie celu chybu, resp. prejdi na vyssiu verziu .

Some further information on error displays in 4.2.2 ;

As part of the php compliance changes, error reporting in 4.2.2 was fixed to take account of the new strict & deprecated errors added in php 5.x
    A side effect of this is that old (existing) errors that were not showing up may also now get displayed.

All of the errors we encounted during testing were corrected, but there may be more.
    If you encounter such an error, then please log it in the vB4 Jira project, so we are aware of it.

If you need to disable error displays you can do the following ;

Add the following line to your config.php ;
    PHP Code:
    define('SKIP_DS_ERRORS', true);

This will bypass the additional reporting added in 4.2.2 (i.e work as previous versions have done).

If necessary, you can also add the following to your config.php ;
    PHP Code:
    define('SKIP_ALL_ERRORS', true);

This will bypass all (non fatal) error reporting.

Note that in vB 4.2.3, the additional reporting is not enabled by default, so the above options are not required (and wont do anything).

Strana 4 z 4 PrváPrvá ... 234

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky
  •