To že aj značkový výrobcovia produkujú v číne sa vie už dosť dlho. Je ale trošku rozdiel ak tam nad žltými hlavami plieska bičom biely Európan vo fabrike alebo či to tie žlté hlavy bastlia sami na kolene a kopírujú Európou vyvinuté dizajny. Ja mám v Grand Vitare taký čínsky nedorobok - nejaký model S60 podľa krabice (dal si to tam pôvodný majiteľ, ale videl som tieto pokusy osadené v autách aj v inzerátoch na mobile.de). A mám chuť to autorádio vyhodiť von oknom – bluetooth neskomunikujem (skúšal som 5 rôznych mobilov), prehrieva sa to autorádio, minule mi zamrzlo a nešlo ovládať cez obrazovku (musel som ho vypnúť), má aj DVBT tuner ale nenájde ani jednu stanicu, pri funkcii Dual zone neviem ktorú hlasitosť ovládam – či GPS navigáciu alebo rádio (CD, DVD, MP3). Vraj už sa sem na Slovensko vozia nejaké lepšie verzie s vraj odladeným softvérom, ale zatiaľ som to neskúšal. Chcú za 2DIN multi-funkčnú stanicu okolo 500 Eur + kamera cúvacia okolo 80 Eur.
Od Kenwoodu stojí 2DIN rádio, kamera cúvacia, rámček, kabeláž a montáž cca. 1135 Eur aj zos DPH. Takže je otázne či chceš polovičné riešenie za polovičnú cenu a budeš stým žiť, alebo si priplatíš a mal by si mať pokoj.
Inak mne behá iGO na dvoch zariadeniach bez problémov a sekania - jedna riadne stará navigácia softvérovo upgradnuta a spomínaný číňan S60 tiež softvérovo upgradnutý.