Zobrazenie výsledkov 1 až 7 z 7

Téma: Autorádio - B.T. audio - hlasová voľba

1. Predvolené Autorádio - B.T. audio - hlasová voľba

Ahoj,

V prípade ak mám svoj iPhone spárovaný prostredníctvom Bluetooth s autorádiom v režime Audio a prehrávam cez bluetooth hudbu, tak mi nefunguje hlasové výtáčanie. Tvári sa to ako keby telefón nebol spárovaný s autorádiom.
    Po stisknutí hlasovej voľby na volatne sa na rádiu objaví hláška bluetooth welcome.
    Stretli ste sa s tým?
    Príchodzí hovor zafunguje normálne, ale aby som mohol hlasovým ovládaním uskutočniť odchozí hovor, tak musím autorádio prehodiť do iného režimu (FM, AM, MW, CD... )
    ďakujem za odpoveďe.

K.

2. Predvolené Re: Autorádio - B.T. audio - hlasová voľba

tak po lopate telefon vysiela hudbu do autoradia. ked ma prichadzajuci hovor prerusi hudbu posle hovor.
    ty chces vydat poziadavku z radia do telefonu ale ten prave vysiela hudbu cize neprijme poziadavku. takze musis najprv prerusit vysielanie hudby co spravis prepnutim rezimu radia a potom uz je telefon schopny prijat poziadavku...

3. Predvolené Re: Autorádio - B.T. audio - hlasová voľba

Ahojte,

s autorádiom som spároval svoj mobil, ktorý používa android pomocou Bluetooth. Ak mi niekto vola tak mi na displeji autorádia ukáže telefónne číslo, ktoré mi vola ale neukáže mi meno priradene k danému číslu ako mam v mobile. Asi by to chcelo nakopírovať telefónny zoznam do autorádia. Nevie mi niekto poradiť aký formát tel. kontaktov podporuje autorádio? Skúšal som označiť všetky kontakty a odoslať pomocou Bluetooth... neúspešne, skúšal som aj zalohovať kontakty do telefónu vo fotmáte .vcf ale ani to mi nepomohlo...

Moje Suzuki
    SX4 1,6 GS 4WD NAVI 2012

Question Re: Autorádio - B.T. audio - hlasová voľba

Citácia Pôvodne odoslal tesla Zobraziť príspevok
    ...Skúšal som označiť všetky kontakty a odoslať pomocou Bluetooth... neúspešne, skúšal som aj zalohovať kontakty do telefónu vo fotmáte .vcf ale ani to mi nepomohlo...
    To si ale robil v menu telefónu, pravda?
    Rádio náhodou nemá vo svojom menu položku "skopírovať tlf.zoznam"?

5. Predvolené Re: Autorádio - B.T. audio - hlasová voľba

Uz sa mi to podarilo, problem bol ten ze som posielal z telefonu vsetky kontakty spolu. Do autoradia sa da ulozit iba na 20 kontaktov a musia sa posielat po jednom. Automaticky ked ulozi kontakt tak chce nahrat hlasove vytacanie... trosku pracne ale potesi potom pri jazde...

Moje Suzuki
    SX4 - 1.6 NaviPlus 2WD

Arrow Re: Autorádio - B.T. audio - hlasová voľba

mam ten novsi clarion, nx502e, sparovanie s androidovym htc bolo jednoduche, overenie kodu, vyzva na prenos kontaktov, vyzva na prenos historie volani, hotovo.
    Rovnako aj s jednym starsim telefonom SonyEricsson, co ma vlastny OS, no zistil som, ze po odpojeni mi stisil hlasitost telefonu na nulu, cize ma rano budik nezobudil

Lokalita
    Praha
    Moje Suzuki
    SX4 GL/AC Plus 4x4, 1,6 VVT 88 kW

Predvolené Re: Autorádio - B.T. audio - hlasová voľba

Citácia Pôvodne odoslal Mirec.MK6 Zobraziť príspevok
    .... mám na predaj ...
    Tak to dej do inzerce.
    Tady to za nějaký čas smažu.

P.S.
    Po deseti dnech smazáno.
    Naposledy upravil Mite; 18-01-2021 o 08:32