Hmm...
Nejako sa nezobrazuje obrázok.![]()
alebo trošku inak povedané: čím viac upravené auto do terénu, tým ďálej sa chodí po traktor![]()
Suzuki Grand Vitara 2003; 2,0i / LPG; CB; Lift 5cm; BFG AT
Kto sa veľa pýta, málo googli
Hmm...
Nejako sa nezobrazuje obrázok.![]()
Suzuki Grand Vitara 1.6 VX (3-dverová, r.v. 2003)
No konečne - po dlhom čase - sme minulý týždeň preverili možnosti a schopnosti našich štvorkoliek na snehu.![]()
Nespevnená a neudržiavaná lesná cesta (na chatu) bola kompletne pod snehom. Snehu nebolo viac ako 25 cm. Bol sypký a dobre premrznutý. Na starej GV to išlo fajn na 4x4 aj bez redukcie.Cestou prešlo v pohode ešte aj Subaru.
Bol som prekvapený, že okrem dvojkoliek (ktoré nemali šancu prejsť) mali problémy aj štvorkolky s nízkym podvozkom, ale bolo to pochopiteľné, lebo fungovali ako odhŕňače...![]()
Konečne pravá zima so snehom!![]()
Minulý rok sme toto auto predali... Prevážil argument, že vozidlo má už 18 rokov a dosť vysokú spotrebu PHM. Ani servis staršieho auta nie je lacná záležitosť...
Ale - ukázalo sa to ako chyba: adekvátnu náhradu sme (zatiaľ) nezohnali..., samozrejme - myslené v danej cenovej relácii...
Holt - omyl v rozhodovaní o vozovom parku firmy sa ani nám nevyhol.
Jediným uspokojením je to, že nový majiteľ je s ním nadmieru spokojný...![]()
Moja 2,4-ka z 2009 sa z domu zatial nechysta
Vlani po cca 300tis. km dostala nove rozvody a potreboval by som spolahliveho sikovneho klampiara na opravu-prelaokovanie drobnych oskreti na podbehoch a kapote...
Grand Vitara 2.4