Strana 12 z 12 PrváPrvá ... 2101112
Zobrazenie výsledkov 111 až 117 z 117

Téma: Profituning.sk - chiptuning

Lokalita
    Praha CZ

Predvolené Re: Profituning.sk - chiptuning

A to navíc klasický/interní chiptuning (nové naprogramování charakteristických parametrických polí řídící jednotky), neboli EPROM tuning lze provést zřejmě jen u řídících jednotek vozidel cca před rokem výroby 2000.
    U těch novějších se běžně jedná o tzv. FLASH tuning (úprava parametrů/software převážně prostřednictvím tzv. flashování např. za pomoci OBD-Flasheru).
    O těchto drobnostech se taktně nezmiňují.
    Také si myslím, že je jednodušší se dostat do bankovního trezoru, než do pandořiny skříňky Mercedesu S 600.
    "horský sokol"

2. Predvolené Re: Profituning.sk - chiptuning

Na téma čipování jakéhokoliv motoru mám tento názor:
    Dnes není doba předrevoluční, kdy nebylo možno koupit jiné vozy než nám nabízeli v Mototechně.
    Ano pak bylo možno vačkou, karburátorem a udělanou hlavou "předjet" stejné auto... ).

Což dnes je na hlavu postavené. Koupím si přeci auto, které má tolik koní, které potřebuji.

V podstatě jsem chtěl napsat a píši toto:

Škoda Octavie RS v naftě. Koupena s cca. 100 000 km od AUTORIZOVANÉHO prodejce Škody.

Před úpravou byla na brzdě a po úpravě byla také na té stejné brzdě.

Výsledek: za dvacet tisíc korun českých nárust výkonu nula, kroutící moment 10 procent navíc.
    A další zjištění je to, že auto koupené od AUTORIZOVANĚHO prodejce Škody má po "přečtení" řídící jednotky motoru za sebou 220 000 km.

Můžete namítnout, že úpravce je nějaký amatér, ale zde šlo o "ověřenou" firmu. C*m*b*.

Nešlo o moje auto, byl jsem tam jako konzultant, ale moc nechybělo abych pana majitele neseřezal...

Lokalita
    Praha CZ

Citácia Pôvodne odoslal Pepin Zobraziť príspevok
    ...Což dnes je na hlavu postavené. Koupím si přeci auto, které má tolik koní, které potřebuji....
    V podstatě máš pravdu ,

já bych to ale, parafrázoval a na hlavu to tak postavené tím pádem nebude.

Někdo si koupí pouze takové auto, na které pracně našetří a jeho nedostižným snem, kterému věří je udělat z něho chiptuningem takové auto a s tolika hp, na které nikdy neměl, nemá a nikdy mít nebude.
    "horský sokol"

Moje Suzuki
    SX4 1,6 GS 4WD NAVI 2012

Citácia Pôvodne odoslal Pepin Zobraziť príspevok
    Škoda Octavie RS v naftě. Koupena s cca. 100 000 km od AUTORIZOVANÉHO prodejce Škody.

......auto koupené od AUTORIZOVANĚHO prodejce Škody má po "přečtení" řídící jednotky motoru za sebou 220 000 km...
    všetky ojazdené auta majú, bez ohľadu na vek, +/-100.000 km Lebo národ si to žiada

Lokalita
    Praha CZ

Citácia Pôvodne odoslal Suuzuukii Zobraziť príspevok
    všetky ojazdené auta majú, bez ohľadu na vek, +/-100.000 km Lebo národ si to žiada
    Většina desetiletých aut, co mají na tachometru 100 000 km má ve skutečnosti najetých +/- 200 000 km a ty co mají skutečně najeto 100 000, tak zase mají na tachometru 40 000 km a jako bonus se k nim váže stupidní, ohraná legenda o předešlých majitelích-důchodcích co s autem jezdili pouze v neděli do kostela. Národ si tyto legendy žádá a věří jim...
    "horský sokol"

Moje Suzuki
    Swift sport 2007

Pan lorenz to uplne zbytocne pokazil dvoma stranami off topic, chalani vy poslednych par prispevkov tiez, stav tachometra je predsa na inu temu.

BTW mam swift sport, rv. 2007, tj. za chvilku 11 rocne auto a najazdenych 72 tisic z coho som ja urobil 4k. a tie KM verim ze su realne, nebudem pisat kde od koho a ako som ho kupil ale su proste auta ktora nenajazdia 10k rocne a su ludia ktori maju auta a nejazdia s nimi, ze to neviete pochopit hold to chodte s Lorenzom naz pivo pokecat o chipoch

Samozrejme stocenky su beznou vecou ale zas raz, off topic.

Momentalne by swift sport 2007 mal byt uz etablovany, nejake skusenosti s chipom? dat 380 eur za 12 koni (konkretne EB v KE) neviem, nelaka ma to (aj ked chapem ze ide skor o priebeh ako samotny vykon ale tie cisla, no predsa).

Lokalita
    Praha
    Moje Suzuki
    SX4 GL/AC Plus 4x4, 1,6 VVT 88 kW

Citácia Pôvodne odoslal Jednoduska Zobraziť príspevok
    Pan lorenz to uplne zbytocne pokazil dvoma stranami off topic,
    To už víme skoro 7 let.
    Díky za postřeh.

Strana 12 z 12 PrváPrvá ... 2101112

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy