Strana 2 z 2 PrváPrvá 12
Zobrazenie výsledkov 11 až 15 z 15

Téma: Polo Fun vs. Justy vs. Ignis

Lokalita
    Šaštín - Stráže
    Moje Suzuki
    Suzuki Ignis 1,3VVT

Predvolené Re: Polo Fun vs. Justy vs. Ignis

Ignis vo full a len predohrab keď som ja kupoval stál 475000skk. Takže SX4 má veľmi dobrú cenu ale nie takú obratnosť.
    JAPAN POWER ------ Gallery ------ YouTube video

Moje Suzuki
    SX4 1,6 GS 4WD NAVI 2012

Citácia Pôvodne odoslal profiter Zobraziť príspevok
    ja by som za ignisom az tak neplakal, SX4-ka je slusna nahrada za Ignis, teda pokial chce niekto auto s pohonom 4x4, tak akciova cena 14 301,- € (430 000 Sk) nie je zla, myslim ze ignis v prevedeni 4x4 stal nejakych 400 litrov.
    Ceny sa nedajú takto porovnávať, lebo v čase predaja Ignisa bola úplne iná situácia na trhu ako je dnes.

Osobne som veľmi zvedavý kedy a či vyjde na trh nový Jimny. Lebo kľudne mohli z Ignisa spraviť trochu "drsnejšie" auto a nechať ho v predaji a SX4 nechať ako imidžové malé SUV na asfalt.
    Ale tym by začal Ignis súperiť vlastne práve s Jimnym a preto sa teším na nový, ktorý isto bude väčší a "terennejší" ako bol Ignis, alebo ako je SX4.

ja mam skor pocit ze SX4 a Ignis sa prekryvali, tak naco vyrabat obidva, to menej pritazlive prestali vyrabat. Mozno ze povodne mala byt SX4-ka vo vyssej triede ako Ignis, ale v podstate ho z trhu vytlacila.
    Fakt nevidim dovod, preco by som si mal kupit Ignis a nie SX4-ku.

Ignisu je skoda, lebo podla mna to bola jednoznacne najterennejsia dvojkolka na slovenskych cestach - necestach. Budem musiet tuho uvazovat ze co kupit, ked mi vratia papiere
    Ignis (1 x 2WD + 2 x 4WD) = Ignis FANATIK

Lokalita
    Phoenix; Arizona
    Moje Suzuki
    Suzuki Grand Vitara

Podvozok urcite pasuje z Ignisov aj ine diely a ten pohon by za to stal ale aj tak si myslim ze tam je len obycajna viskospojka.

Strana 2 z 2 PrváPrvá 12

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky
  •