PDA

Zobraziť plnú verziu : SX4 formát času 12/24



radoslav
06-10-2009, 18:02
Sevas, da sa prepnut na inf. display format casu? Aby ukazovalo 14:00 a nie 2:00.

Robin13
06-10-2009, 20:13
Sevas, da sa prepnut na inf. displey format casu? Aby ukazovalo 14:00 a nie 2:00.

Nie pretoze cas tam na displeji sice ma 4 cisla (ked vypnes zapalovanie alebo pri silnom slnku), ale to prve je len jednotka, a to by fungovalo len do 19:59, bohuzial na dvojku tam nezostalo miesto, resp ostalo ale nechcelo sa im to tam asi davat. Cize len 12 hodinovy cyklus. Skoda

lukas
29-03-2010, 08:07
Caute chcem sa spytat ako zmenim cas na hodinach? Teraz by sa to hodilo kedze sa zmenil cas

tomasi
29-03-2010, 12:29
Hned pri hodinach by si mal mat na lavej strane dve tlacitka......H ako hodiny a M ako minuty.....skus tie.

lukas
29-03-2010, 12:41
no praveze ja tam mam len 2 palicky a to je vsetko. lavym prepinam medzi najazd.km A a B +reset po stlaceni a pravym medzi aktual spotrebou, stupnami a dojazdom dolava a doprava ovladam jas, tak teraz neviem aka by to mohla byt kombinacia na nastavenie casu

tomasi
29-03-2010, 12:52
Hm, vidim ze ty mas asi SX4 po facelifte to zn. ze asi s novymi budikmy a teda s hodinami v budikoch a nie nad radiom ako v "starych" sx4.
Tu ti asi neporadim ale ved novych SX4 sa predalo tento rok ako maku, teda niekto tu urcite je kto bude vediet.

Suuzuukii
29-03-2010, 12:59
Ja by som si asi skúsil nalistovať príslušnú stranu v užívateľskom manuále k autu :roll:

lukas
29-03-2010, 13:02
no prave a to je ten problem ze sa mi to nechce citat :-D, inac tomasi ma pravdu ze je to po facelifte mam ju asi mesiac a vcera mi ju nejaky pako oskrel na spolujazdcovych dverach :mad:

Suuzuukii
29-03-2010, 14:27
...mam ju asi mesiac a vcera mi ju nejaky pako oskrel na spolujazdcovych dverach :mad:
:swear" :devil: :banghead: :wc:


no prave a to je ten problem ze sa mi to nechce citat :-D...

Naštuduj a daj vedieť :D

lukas
30-03-2010, 07:05
Tak som to teda nastudoval treba stlacit obe palicky naraz a potom pravou menit cisla <> stlacenim potvrdit vyber;-)

Beaumont
30-03-2010, 08:38
Tak som to teda nastudoval treba stlacit obe palicky naraz a potom pravou menit cisla <> stlacenim potvrdit vyber;-)

Podařilo se ti docílit ten 24 hodinový mód?

lukas
30-03-2010, 09:18
To sa neda na to som sa pytal aj v predajni ked som ho kupoval

Beaumont
30-03-2010, 09:56
To sa neda na to som sa pytal aj v predajni ked som ho kupoval

Mně jenom zajímalo, jestli to nejde u toho faceliftovaného modelu. U toho staršího modelu to nejde, neb ten display má na první pozici opravdu jen dva segmenty, takže zobrazí jen číslici 1. Je to halt ten japanský systém, ale mně osobně nevadí.