Som tu novy ale neda mi aby som troska neprilial aj ja oleja do ohna
Ja osobne by som do oleja nikdy nic nepridal!!!
Poznal som dvoch co nieco do oleja pridali neviem presne co to bolo ani aka znacka bolo to uz daaaavno ale malo to pomoct motoru a jeho chodu.
Ano pomohlo mu to ale akurat tak na onen svet
Ono skvalitnit olej znamena aj to ze ak sa nieco v motore usadilo tak ta speci prisada to pravdepodobne pusti a fajne zasere olej a casto krat to ten motor nevydrzi.
Preto sa snazim vzdy davat do motora olej aky tam bol predtym samozrejme pokial viem aky tam bol.
Co sa tyka servisov a vymeny oleja odsavanim popripadne niekomu ani nevymenili tak ja tiez nemam dobre skusenosti a co viem robim si sam.
Ale to ze je olej cierny este nemusi hned znamenat ze bola zle prevedena vymena a ostalo vela stareho oleja v motore.
Ten tam ostane tak ci tak nejake to percento.
S ciernym olejom som mal aj ja problem a to som si ho menieval sam a nechapal som preco to tak je tykalo sa to motorky a ostatni co mali tu istu moto ale pouzivali iny olej tvrdili ze ked ho vypustaju maju ho takmer cisty.
Moj olej znacky Motorex bol novy zeleny a ked som ho vzdy vypustal bol taky cierny ze hadam ani moj stary diesel nemal taky.
Jeden mudry clovek mi to potom vysvetlil ze to ze oni maju skoro cisty olej znamena ze nie je az tak kvalitny ako moj lebo moj stale cisti motor dokonale a neusadza sa v motore bordel carbon atd. ale priebezne sa cisti a pri kazdej vymene to vsetko vytecie z olejom.
Moj nazor je ze do noveho auta treba davat kvalitny olej a do stareho to co tam slo vzdy a ziadne ine prisady alebo zrazu kvalitnejsi olej lebo by mu to skor ublizilo ako pomohlo
Odoslané z A0001 pomocou Tapatalku